+Program+

mic_external_on
koncert
26. 09. 2024 20:00

Eva Turnová & Vladivojna La Chia + Low Heaven

Koncert baskytaristky Evy Turnové spolu s Vladivojnou La Chia, které zahrají skladby ze svého nového repertoáru nedávno vzniklé luft punkové kapely Rozkoš. Hudební část bude obohacena autorským čtením textů obou hudebnic. Dále vystoupí baskytarista Marek Bero se svým projektem Low Heaven. 

Eva Turnová je česká baskytaristka, skladatelka, spisovatelka, malířka a překladatelka. Působila jako baskytaristka např. v kapelách DG 307 a The Plastic People of the Universe.

Vladivojna La Chia je zpěvačka, textařka a skladatelka. Působí na české scéně od roku 2002. Její první album Tajemství Lotopu a následně i Bohémy se stalo top albem měsíce v kultovním berlínském obchodě hudby Dussman. Za hudbu k filmu Nevinnost byla nominovaná v roce 2011 na Českého lva a posléze znovu v roce 2017 za hudbu k filmu 8 hlav šílenství.

Projekt baskytaristy Marka Bero LOW HEAVEN je postaven na formátu dua dvou nástrojů, které ale zní jako plnohodnotná kapela. Projekt vznikl v roce 2014 během spontánního jamování v Londýně. Stylově můžete LOW HEAVEN zařadit mezi moderní electro funk-ambient-nu jazz skupiny jako jsou například ve světě Nerve (bubeníka Jo Jo Mayera) nebo Evan Marien x Dana Hawkins. 

Vstup: 250 Kč v předprodeji, 300 Kč na místě v hotovosti

Předprodej

+ program +